Zrób zakupy w nowym sklepie z drukarkami 3D z rabatem -10%
Pojawił się nowy sklep internetowy z drukarkami 3D i akcesoriami. Firma CadXpert uruchomiła e-sklep, w którym dostępne są drukarki 3D, skanery 3D, materiały do druku 3D oraz akcesoria i części eksploatacyjne. W związku z premierą strony sklep.cadxpert.pl każdy może zrobić zakupy online z rabatem -10%. Promocja jest ograniczona czasowo.
2019-05-28, 12:53

Zrób zakupy w nowym sklepie z drukarkami 3D z rabatem -10%

Firma CadXpert postanowiła ułatwić obecnym i nowym klientom zakup urządzeń oraz materiałów eksploatacyjnych. Internetowy sklep z drukarkami 3D jest dostępny pod adresem: sklep.cadxpert.pl

W sklepie online można zamawiać drukarki 3D z oferty firmy CadXpert, czyli urządzenia MakerBot oraz Formlabs, a także wybrane systemy druku 3D Stratasys. Klienci zainteresowani przemysłowymi drukarkami 3D Stratasys powinni skontaktować się bezpośrednio ze specjalistami CadXpert, którzy pomogą wybrać właściwą maszynę oraz przygotują specjalna ofertę.

W sklepie online można szybko i wygodnie nabyć filamety, żywice oraz materiały eksploatacyjne do drukarek 3D. W ofercie e-sklepu znajdziemy również skanery 3D marki Shining 3D oraz dentystyczne skanery DOF, a także akcesoria do skanerów 3D. Firma CadXpert zapowiada, że asortyment e-sklepu ma stale się poszerzać o nowe urządzenia i materiały, dlatego warto odwiedzać nową stronę z drukarkami 3D.

"Mamy nadzieję, że użytkownicy naszego nowego sklepu internetowego będą mogli szybko i wygodnie zamawiać potrzebne materiały oraz urządzenia. Cały czas pracujemy nad tym, by korzystanie z serwisu było łatwe i bezproblemowe. Zachęcamy naszych klientów do dzielenia się z nami wszelkimi uwagami na temat funkcjonowania sklepu. Na zachętę przygotowaliśmy także promocję, czyli rabat -10% na cały asortyment" - mówi Michał Bryda-Przybyszewski, specjalista ds. marketingu w CadXpert.

By skorzystać z rabatu -10%, należy podać kod rabatowy: CADXPERT10 podczas realizacji zamówienia. Promocja trwa do 4 czerwca 2019.

Sklep dostępny jest pod adresem: sklep.cadxpert.pl

Michał Bryda-Przybyszewski
Specjalista ds. marketingu