CadXpert Systemy Druku 3D
Witamy w biurze prasowym firmy CadXpert - oficjalnego dystrybutora Stratasys, MakerBot, Formlabs w Polsce.
cx.biuroprasowe.pl
Drukarka 3D MakerBot Method z rabatem do 1500 dolarów
MakerBot METHOD – przełomowa drukarka 3D w rodzinie MakerBot – miał swoją premierę pod koniec minionego roku. Drukarka jest już w sprzedaży w Polsce i to w limitowanej, promocyjnej ofercie. Tylko do 14 czerwca można zaoszczędzić nawet 1500 dolarów.
2019-04-18, 16:07
Promocja w CadXpert: smartwatche, tablety lub hoverboardy do wybranych drukarek 3D
CadXpert, dystrybutor drukarek 3D Stratasys/MakerBot oraz Formlabs przygotował na końcówkę roku promocję, która zainteresuje wszystkich fanów nowinek technologicznych. Od teraz do wybranych drukarek 3D firma dodaje prezent: smartwatcha Samsung Gear S3 Frontier, deskorolkę elektryczną Kawasaki lub tablet Huawei M3.
2018-11-21, 15:12
18 makiet, 520 godzin druku 3D, 16 kg materiału. Drukowanie 3D dla krakowskiej Mangghi
Technologia FDM z powodzeniem znajduje zastosowanie w architekturze jako szybka i dokładna metoda tworzenia makiet. Z tego rozwiązania postanowili skorzystać kuratorzy wystawy przygotowywanej w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha w Krakowie. Zlecenia druku 18 makiet reprezentujących prace współczesnych chińskich biur architektonicznych podjęła się firma CADXPERT. Krótki czas realizacji oraz modele o licznych detalach wymagały zaangażowania całego parku maszynowego drukarek 3D MakerBot.
2018-08-03, 11:14
KUKA produkuje części do robotów na drukarkach 3D MakerBot Z18
KUKA to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek w świecie robotyki przemysłowej. Firma jest globalnym liderem w dostarczaniu maszyn do automatyzacji produkcji. Firma do produkcji swoich maszyn wykorzystuje drukarki 3D MakerBot Z18. W technologii druku 3D powstają prototypy, a także finalne części montowane w robotach KUKA.
2018-02-28, 12:38