CadXpert Systemy Druku 3D
Witamy w biurze prasowym firmy CadXpert - oficjalnego dystrybutora Stratasys, MakerBot, Formlabs w Polsce.
Forum Druku 3D – najważniejsza w roku konferencja o przemysłowym drukowaniu i skanowaniu 3D
Druk 3D z metalu, zastosowania drukarek 3D w lotnictwie i w branży automotive, transparentne wydruki i wiele więcej. Weź udział w III Konferencji Forum Druku 3D, która odbędzie się 25 października 2018 roku w TAURON Arena Kraków i poznaj przemysłowe zastosowania drukarek 3D i skanerów 3D. Posłuchaj inspirujących wystąpień przedstawicieli firm, które wdrożyły zaawansowane technologie 3D. Skonsultuj swoje pomysły z ekspertami i wymień się swoimi doświadczeniami.
2018-09-04, 09:50
AGH i CADXPERT kształcą nowych specjalistów ds. druku 3D
Studenci Akademii Górniczo-Hutniczej w Krakowie mogą poznać tajniki technologii drukowania 3D i skanowania 3D za sprawą współpracy uczelni z firmą CADXPERT. Odbyły się już pierwsze zajęcia, na których specjaliści z firmy dystrybuującej systemy druku 3D prezentowali technologie przyrostowe i zagadnienia inżynierii odwrotnej. Objęcie patronatem uruchomionej specjalności jest dla nas zaszczytem – mówi Maciej Dukat, Dyrektor Handlowy z firmy CadXpert.
2018-04-27, 16:26
Nowości na targach Dni Druku 3D
Nieodłącznym elementem targów są prezentacje nowości oraz tych produktów, które od niedawna są w ofercie wystawców. Każda firma stara się w ciągu kilku dni pokazać swoje najlepsze produkty i rozwiązania. Na co warto było zwrócić uwagę podczas jubileuszowej edycji targów Dni Druku 3D?
2018-04-12, 15:04