Już jutro odbędzie się XI Konferencja "Inżynier XXI wieku"I wieku na której nasz prelegent Maciej Broś opowie o Praktycznym zastosowaniu druku 3D. ? Oglądaj transmisję online na kanale YouTube ATH ? https://youtu.be/EUVw4hv5FMo ? Harmonogram konferencji ? https://www.ath.bielsko.pl/konferencja-inzynier-xxi-wieku Głównym celem konferencji jest przedstawienie najciekawszych prac naukowych realizowanych przez studentów oraz doktorantów uczelni krajowych i zagranicznych z takich dziedzin nauki jak: ➡ mechanika i budowa maszyn , ➡ automatyka i robotyka, ➡ mechatronika, ➡ zarządzanie i inżynieria produkcji, ➡ transport, ➡ informatyka.
2021-12-09, 10:19
? Oglądaj transmisję online na kanale YouTube ATH
? https://youtu.be/EUVw4hv5FMo
? Harmonogram konferencji