Druk 3D sprawdza się w produkcji nietypowych, spersonalizowanych narzędzi produkcyjnych. Elementy o wymiarach 420 x 380 x 260 mm to szablony pozycjonujące do nawiercania otworów wydrukowane dla jednego z klientów z branży #automotive. Dzięki takim narzędziom pracownicy na linii montażowej wykonują swoje zadania w szybki, wygodny i dokładny sposób. Każdy wydruk może być dostosowany do kształtu karoserii, pozycji lub wymiarów otworów. Trzy takie szablony zostały wykonane w ramach #UsługiDruku3D na drukarce 3D Stratasys F770. Potrzebujesz narzędzi produkcyjnych lub funkcjonalnych części? Skontaktuj się z nami ? uslugi@druk3d.cx ? +48 12 307 25 24 wew. 2
2021-10-26, 12:30

Potrzebujesz narzędzi produkcyjnych lub funkcjonalnych części?
Skontaktuj się z nami ? uslugi@druk3d.cx ? +48 12 307 25 24 wew. 2