Jak przypieczętować zdobycie certyfikatu Stratasys Platinum Partner??
Jak przypieczętować zdobycie certyfikatu Stratasys Platinum Partner?? Najlepiej wdrożeniem produkcyjnej drukarki 3D FDM Stratasys Fortus 450mc ? To w pełni przemysłowa maszyna, która obsługuje materiały do funkcjonalnego prototypowania, a także kompozyty i materiały konstrukcyjne takie jak: ASA, PC-ABS, Nylon 12 CF, Ultem czy Antero. Drukarkę 3D Fortus 450mc zainstalowaliśmy w firmie Delta-CAD z Sanoka. Przedsiębiorstwo działa głównie w sektorze motoryzacyjnym i specjalizuje się w produkcji elementów nadwozia i karoserii, elementów zamykanych, osprzętu wewnętrznego i zewnętrznego oraz izolacji akustycznej (NVH). Gratulujemy najlepszego wyboru?
2021-04-12, 09:45
Jak przypieczętować zdobycie certyfikatu Stratasys Platinum Partner??

Gratulujemy najlepszego wyboru?