Webinarium: Prezentacja online drukarek 3D z serii MakerBot METHOD
Drukarki 3D z serii MakerBot METHOD mogą drukować z inżynieryjnych materiałów takich jak ABS, ASA, PC-ABS, Nylon Carbon Fiber, a także z wielu innych kompozytów. Jak wybrać odpowiednią drukarkę 3D? Jak wygląda praca z otwartym systemem materiałów i wymiennymi ekstruderami? Dowiedz się więcej o przemysłowych rozwiązaniach druku 3D podczas webinarium 10 grudnia o godz. 11:00.
2020-12-07, 15:28

Webinarium: Prezentacja online drukarek 3D z serii MakerBot METHOD

Drukarki 3D z serii MakerBot METHOD mogą drukować z inżynieryjnych materiałów takich jak ABS, ASA, PC-ABS, Nylon Carbon Fiber, a także z wielu innych kompozytów. Jak wybrać odpowiednią drukarkę 3D? Jak wygląda praca z otwartym systemem materiałów i wymiennymi ekstruderami? Dowiedz się więcej o przemysłowych rozwiązaniach do druku 3D podczas webinarium już 10 grudnia o godz. 11:00.

Firma CadXpert, wyłączny dystrybutor marki MakerBot w Polsce zaprasza na prezentację online drukarki 3D MakerBot METHOD X, która odbędzie się już w najbliższy czwartek, 10 grudnia o godz. 11:00. Udział w prezentacji jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji.

Zarejestruj się, by oglądać na żywo lub otrzymać dostęp do nagrania:

Agenda

1. Prezentacja drukarki 3D Makerbot Method X
  2. Przegląd materiałów do druku 3D (ASA, ABS, PC-ABS, Nylon Carbon Fiber i wiele więcej)
  3. Seria METHOD – jak używać wymiennych ekstruderów?
  4. Case Study – przemysłowe zastosowania drukarek 3D MakerBot METHOD
  5. Pytania i odpowiedzi.

Podgrzewana komora robocza z cyrkulacją powietrza, elastyczny stół roboczy na platformie magnetycznej, szczelny układ dostarczania materiału oraz system podwójnych ekstruderów – co jeszcze skrywają najnowsze drukarki 3D MakerBot METHOD?

Weź udział w bezpłatnym webinarium i dowiedz się, jak wykorzystać druk 3D w swojej firmie.

Michał Bryda-Przybyszewski
Specjalista ds. marketingu