Automatyczne Skanowanie 3D i kontrola wymiarów
Zapraszamy na darmowe szkolenie online, dotyczące skanowania 3D organizowane przez CadXpert i VPI Polska. Na webinarze Mateusz Gacek pokaże jak krok po kroku przebiega proces skanowania 3D z wykorzystaniem stacjonarnego skanera oraz jak wygląda kontrola wymiarów na podstawie stworzone modelu.
2020-09-01, 14:48

Webinar: Automatyczne Skanowanie 3D i kontrola wymiarów

Zapraszamy na darmowe szkolenie online, organizowane przez CadXpert i VPI Polska, gdzie przedstawiony zostanie proces automatycznego skanowania 3D oraz kontroli wymiarów. Na webinarze Mateusz Gacek pokaże jak krok po kroku przebiega proces skanowania 3D z wykorzystaniem stacjonarnego skanera oraz jak wygląda kontrola wymiarów na podstawie stworzone modelu.

Dlaczego warto wziąć udział w webinarze?

• Dowiesz się jak w ciągu kilku minut stworzyć model 3D dokładny do 0,01 mm
  • Zobaczysz jak skontrolować wszystkie wymiary wykonanego elementu i automatycznie zrobić raport pomiarowy
  • Poznasz konkretny przykład klienta, który wykorzystuje proces skanowania i kontroli wymiarów
  • Weźmiesz udział w sesji pytań i odpowiedzi

Prezenter:
Mateusz Gacek - Ekspert ds. skanerów 3D i skanowania 3D. Na co dzień zajmuje się wdrożeniami skanerów 3D w firmach i prowadzeniem szkoleń. Doradza firmom i ukazuje sposoby na udoskonalenie procesów w przedsiębiorstwach. Specjalista do skanerów 3D na światło strukturalne oraz laserowe.

W webinarze wykorzystany zostanie skaner 3D AutoScan Inspec oraz oprogramowanie do kontroli wymiarów Geomagic Control X.

Grzegorz Trąbka