Jeśli dziś jest poniedziałek, to chwalimy się wdrożeniem ? Nowiutka Fka, czyli drukarka 3D Stratasys F370 zainstalowana w firmie Spec-Wood będzie wspierać produkcję poprzez drukowanie przymiarów oraz osprzętu i części zamiennych maszyn do obróbki drewna. Firma Spec-Wood dostarcza wysokiej jakości komponenty meblowe i prefabrykaty z drewna bukowego. Przedsiębiorstwo zaopatruje fabryki mebli, zakłady przetwórstwa drzewnego, stolarnie oraz klientów indywidualnych. Seria Stratasys F123 to nasz przemysłowy bestseller ? Drukarki 3D sprawdzają się do szybkiego prototypowania, do druku narzędzi, a także do produkcji części zamiennych i obudów. Dowiedz się więcej na temat maszyn z serii Stratasys F123 na ➡ https://cadxpert.pl/drukarki-3d/stratasys-f123-series
2022-01-31, 09:12