Prezentowana makieta topograficzna to przykład wielkoformatowego wydruku 3D w technologii SLA w ramach #UsługiDruku3D. ✅ Wymiary makiety to: 200 x 290 mm. Model powstał na drukarce 3D Formlabs Form 3L z żywicy Standard Clear. Czas druku wyniósł tylko 15 godz. ✅ Dzięki zastosowaniu precyzyjnej technologii druku z żywic, wysokości warstwy 100 mikrometrów oraz wielkoformatowej drukarki Form 3L mogliśmy w krótkim czasie wykonać model oddający każdy detal architektoniczny. ✅ Na życzenie Klienta wykonaliśmy dodatkową obróbkę – lakierowanie w kolorze białym z połyskiem. ? Sprawdź specyfikację drukarki 3D Form 3L ➡ https://cadxpert.pl/drukarki-3d/formlabs-form-3l/ ? Potrzebujesz makiety, modelu architektonicznego lub wielkoformatowych części? Skontaktuj się z nami: ? uslugi@druk3d.cx ? +48 12 307 25 24 wew. 2
2021-04-29, 10:43

? uslugi@druk3d.cx